100 jaar Drachtster Lyceum - ontwerpburo Matthijs Hooghiemstra
 
 
 

Het 100 jarig bestaan van het Drachtster Lyceum wordt dit jaar groots gevierd. Hoogtepunt is de ‘uitverkochte’ Reünie op 5 oktober met 1.750 aanmeldingen.

Ruim 2 jaar van tevoren starten we met de voorbereidingen van dit jubileumjaar. Wij ontwikkelen een huisstijl met herkenbaar logo en een interactieve website waar o.a. herinneringen gedeeld worden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 100_jaar_Drachtster_Lyceum_ontwerp_projectstijl.gif

In het jubileumjaar verzorgen wij het ontwerp en de opmaak van het jubileumboek. Een prettig leesbaar lettertype in combinatie met het harde omslag zorgt voor een uitstraling passend bij het 100-jarige jubileum.De website wordt uitgebreid met een online verkoop systeem voor de aanmeldingen en verkoop van jubileumboeken. Automatisch worden e-tickets met een QR code gegenereerd. Tijdens de reünie worden deze e-tickets bij binnenkomst met iPad’s gescand.Gedurende deze twee jaar ontstaat er een herkenbare huisstijl die van de eerste aankondiging tot en met de polsbandjes op de reünie wordt doorgevoerd.Mis geen verhaal en ontvang ze, net als meer dan 140 fans, direct in jouw e-mailbox

 

Cases

bel