De week van Matthijs - met Matthijs
 

Zo maar een week in maart

Maandag
In de landelijke omgeving van Bakkeveen worden onze eerste ontwerpen van de nieuwe huisstijl van Stavoor enthousiast ontvangen. Een goed begin van de week. ’s Middags werken we deze huisstijl direct verder uit. ’s Avonds ga ik een rondje hardlopen door de Groene Ster.

 


Dinsdag
Wij bedachten en maakten een virtuele tour voor het park Stania State. Staatsbosbeheer, die het park onderhoudt, is ook enthousiast en levert interessante informatie over het park. Voor ons is het vandaag hard werken om alle informatie en weetjes van de natuur en tuinarchitect Roodbaard interactief in de tour te verwerken: park.staniastate.nl

 


Woensdag
’s Ochtends sparren met Sjoerd de Boer. Sjoerd heeft een handelsonderneming en 2 webshops. Samen bespreken we de marketing strategie en (online) actiepunten.

’s Middags is het hoogtijd voor administratie. Maar ook doen we research hoe we online de doelgroep voor een nieuwe opdrachtgever kunnen bereiken. We kijken o.a. naar AdWords, Google, Social Media en e-mailmarketing. We zien kansen en maken dus een voorstel.

’s Avonds staat de eerste korfbal buiten training op het programma. Een uurtje grashappen in Tytsjerk.

 


Donderdag
Middels een persbericht lanceren we de virtuele tour van Stania State o.a. Omrop Fryslân en de Leeuwarder Courant schenken er aandacht aan. Een lunch met vrienden in Leeuwarden combineren we om in de stad een geschikte filmlocatie voor zaterdag te vinden. ’s Middags leggen we de laatste hand aan het ontwerp en presentatie van de huisstijl en website voor FGD Lease.

’s Avonds staat er een oefenwedstrijd in Tytstjerk op het programma.

 


Vrijdag
’s Ochtends wordt het ontwerp voor FGD Lease zo goed ontvangen dat we het tijdens de lunch aan alle betrokkenen presenteren op landgoed Oranjewoud.

Op de terugweg bedenken we een social media actie voor één van onze opdrachtgevers waar we op abonnementsbasis voor werken. En dat zorgt direct voor veel exposure: likes, interactie en nieuwe e-mailadressen.

 


Zaterdag
Geen korfbalwedstrijd dus tijd om thuis wat te klussen. ’s Middags maak ik 2 filmportretten voor marketing doeleinden van de Brainbutler (een nieuwe dienst van RBC Consultants). ’s Avonds drink ik een biertje met Durk-Pieter in het speciaalbierkafee  in Oentsjerk. Durk-Pieter heeft me tijdens mijn stage bij BW H ontwerpers veel geleerd. Even bijpraten over het ‘vak’ dus.

 


Zondag
Facebook meldt dat het 2 jaar geleden is dat we de sleutel van ons huis in Tytsjerk kregen. Vandaag pas verven we de laatste slaapkamer….

 

Ja, het volgende verhaal ontvang ik graag, net als 135 fans, direct in mijn mailbox

 
 
 
bel